Søk skireiser og skiferier til franske Alpene med Skireiser søkemotor. Alle beste og mest populære franske Alpene reisemål

Søk skireiser til franske Alpene!

En skireise til Frankrike er en reise til fenomenale skiforhold og en smakebit av det franske gemytt samt deilige frokoster, verdenskjent kjøkken og et intens natteliv.

Tidenes første olympiske vinterleker ble arrangert i Chamonix i 1924 og den aller første alpine verdenscuptittel, i 1967, gikk til den moderne utforkjøringens far – franskmannen Jean-Claude Killy.

 
Prøv Skireiser søkemotor nu

Søk reiser til Franske Alpene

 

Franske alpene, den åndelige hjem vintersport, de franske Alpene danner et av de mest imponerende fjellkjeder i Europa. Den snødekte topper og is-avkortet spir.

 

Frankrike - Alpene

 

Oppdag gode ferietilbud til franske Alpene med Alpereiser. Ski ferie i Frankrike. Ski, snowboard i Chamonix, Morzine og Val Thorens på franske Alpene.

 

Franske alpene »

  

Chamonix i franske Alpene

Som den viktigste feriestedet i utestående Mont Blanc-området, travle Chamonix har mye å tilby, inkludert noen av de mest fantastiske naturen i Frankrike. Gjemt bort i bunnen av Mont Blanc, dette Grande Dame av skianleggene er ikke det enkleste stedet å begynne ski karriere, men det er absolutt et sted å spre dine vinger og nyte noen av de beste off-piste skikjøring i Europa, sammen med noen alvorlige natteliv.

Chamonix kan få helt pakket på høyden av sesongen, og denne livlige atmosfæren fører til noen gode uteliv, kretser rundt restauranter, puber, klubber, og med et kasino. For de som ikke over-indulging om natten, er det nok av idrettsaktiviteter som er tilgjengelige i løpet av dagen som truger og paragliding. Det er også et svømmebasseng, en skøytebane, et treningssenter og en bowlinghall i byen.
Val Thorens

Perched opp på 2300m i Three Valleys skiområdet, er Val Thorens den høyeste skianlegg i Europa. Som et resultat, dette populært sted har noen av de beste snøen og pulver i Frankrike, og tilbyr god kvalitet ski og ombordstigning til sent i sesongen.

Bilfri og med de fleste overnatting praktisk talt i bakken, er Val Thorens svært brukervennlig, populær hos alle, fra familier og nybegynnere gjennom til eksperter.
Morzine

Med 197 heiser, 283 nedfarter og 650 km løyper gir den franske alpebyen Morzine deg en uforglemmelig skiferie.

Den hyggelige og gjestfrie Morzine ligger i en dal som er omgitt av mektige og snørike fjell. En optimal skiby å reise til for venner og par som søker en genuin alpeby med god skikjøring. Om det er snowboard, slalåmski eller langrennski du foretrekker, så har Morzine de aller beste forutsetniger for å gi deg supert utbytte.