Søk skireiser og skiferier til franske Alpene med Skireiser søkemotor. Alle beste og mest populære franske Alpene reisemål

Søk skireiser til franske Alpene!

En skireise til Frankrike er en reise til fenomenale skiforhold og en smakebit av det franske gemytt samt deilige frokoster, verdenskjent kjøkken og et intens natteliv.

Tidenes første olympiske vinterleker ble arrangert i Chamonix i 1924 og den aller første alpine verdenscuptittel, i 1967, gikk til den moderne utforkjøringens far – franskmannen Jean-Claude Killy.

 
Prøv Skireiser søkemotor nu

Søk reiser til Franske Alpene

 

Franske alpene, den åndelige hjem vintersport, de franske Alpene danner et av de mest imponerende fjellkjeder i Europa. Den snødekte topper og is-avkortet spir.

 

Frankrike - Alpene

 

Oppdag gode ferietilbud til franske Alpene med Alpereiser. Ski ferie i Frankrike. Ski, snowboard i Chamonix, Morzine og Val Thorens på franske Alpene.

 

Franske alpene »

  


Les hele saken >>

Skireiser til Chamonix, franske Alpene og Hotel Prieuré på Europas beste skikjøring

Hotel Prieuré Chamonix

 

Hotel Prieure er en stor Savoie-stil chalet hotel, dynket i solskinn og tilbyr en varm velkomst med et bredt spekter av tjenester, alle rettet mot din fullstendig velvære. Hotel Prieuré inviterer deg til å slappe av i salongen, med en bar, piano og åpen peis er det perfekte stedet å nyte en rolig drink på slutten av dagen.

 

Hotel Prieuré - Chamonix, Frankrike

 

Bygget i en tradisjonell Savoie-stil, er den Prieuré et sjarmerende og tradisjonelt hotell med en varm og gjestfri atmosfære. Den helse-spa med badstue, dampbad og boblebad utgjør den perfekte afterski akkompagnement mens utsikten fra balkongene tilbyr uovertruffen fjellandskap. Rommene er lyse og romslige, innredet i slipt tre og lyse tekstiler som ligner på de som finnes i koselige trehytter. De er utstyrt med en LCD satellitt-TV, en mini-bar, et bad og en safe. Vendt rett mot sør og med en balkong, rommene åpner ut mot Mont-Blanc-massivet.

 

Bestill nå »

 

Hotel Prieuré, Restaurant - Chamonix, Frankrike

 

Chamonix – Europas beste skikjøring
Snøsikkert, fenomenal skikjøring og rå offpist. Den komplette skiferien får du I Chamonix, og det er ikke for ingenting at tusenvis av skibums drar hit for å oppleve sitt livs optimale skikjøring. Her tilbys alle og enhver Europas beste skikjøring, både onpist og offpist. Skikjøringen i Chamonix er ganske enkelt legendarisk.


Ved foten av det mektige Mont Blanc med sine svimlende 4.810 meter over havet ligger Chamonix, et skiparadis mettet av alpemystikk og uforglemmelige skiopplevelser. Hit reiser folk fra hele verden for den berømte puddersnøen, de innbydende løypene og den makeløse offpisten. Dessuten er denne internasjonale, franske alpebyen et partysted av de sjeldne, smekkfull av koselige restauranter, cafeer og barer.

 

Bestill nå »