Italian Alps skiferie. Bo på hotellet Breithorn i Cervinia

Hotel Breithorn, Breuil-Cervinia, Italia

Hotel Breithorn tilbyr rom i fjellstil med eget bad, en stor frokostbuffé, og en planlagt transport til skiheisene i sentrum av Cervinia. Eiendommen har utsikt over en gratis offentlig parkering. Det familiedrevne Breithorn Hotel har enkle rom med LCD-TV, teppebelagte gulv og trepanel på veggene. Hvert rom har eget bad med dusj og bidet. De fleste rommene har utsikt mot fjellet. Du kan slappe av i salongen med komfyr, der gratis Wi-Fi er tilgjengelig.

 

Hotel Breithorn, Cervinia

 

Cervinia i Aostadalen er Italias høyest beliggende skisted. Her kombineres sol, mat og skikjøring på en spennende og avslappet måte. Skiområdet tilhører et av de største i Europa, og Cervinia er meget snøsikkert med lange og fine familieløyper nær de majestetiske fjellene Matterhorn og Monte Rosa.

Bestill nå »

 

Hotel Breithorn spisestue, Cervinia

 

Hotel Breithorn, som drives av Dany og Cristina, er et enkelt men hyggelig sentrumshotell med 39 senger og ligger i gangavtand fra heisene. Hotellet tilbyr fri skyttel-service til heisen om morgenen. Alle rommene, noen med utsikt over fjellene, har dusj/wc, tv og gratis Wi-Fi. Her serveres en utvidet frokost. Hotellet har lounge med kamin og en liten bar.

 

Bestill nå »