Zermatt tatt ut av Alpereiser program for vinteren 2015/16

Zermatt
Zermatt tatt ut av Alpereiser program for vinteren 2015/16 
 
2 pulver skiløper i Zermatt
 
Dessverre er Zermatt tatt ut av Alpereiser program for vinteren 2015/16
 
Vi anbefaler deg som vil oppleve den utmerkede skikjøringen i Zermatt i stedet å dra til nabobyen på den andre siden av fjellet, nemlig Cervinia, som er en del av det samme skisystemet. Da får du også tilgang til alt det Zermatt har å by på.
 
Cervinia
 
Cervinia-La-Dolce-Vita
 

Bestil skireise til Cervinia »

 


 

Skireiser til Verbier, Hotel Mont Gelé på sveitsiske Alpene

Hotel Mont Gelé
 
Bolig Beliggenhet Med et opphold på Hotel Mont Gele i Bagnes (Verbier), vil du kun få minutter fra Verbier skiområde. Dette hotellet med skimuligheter ligger i samme område av Evolene skiområde.
 
Hotel Mont Gelé - Verbier

Rom Føl deg som hjemme i en av de 15 gjesterom med iPod-dockingstasjoner. Vinduer åpner for frisk luft og fjellutsikt. Badet har designertoalettartikler og badekåper. Fasiliteter inkluderer gratis aviser og massasje på rommet, og rengjøring tilbys daglig.
 
txt
 
Bestill nå »
 
Hotel Mont Gelé er vår nyhet for sesongen, best mulige beliggenhet med ski in-ski out og nær sentrum. Dette populære chalet-hotellet har 30 senger, og alle rommene, noen med balkong, har dusj/wc og tv. Gemyttlig atmosfære, selskapsrom, bar og badstue. Gratis Wi-Fi i bar og lounge. Utvidet frokost.
 
Hotel Mont Gelé, dubbelrum - Verbier
 
Familievennlig hotell i uslåelig beliggenhet ved Médran heisstasjonen. Vanlig, men komfortable, moderne furukledde soverom. Deilige frokost, te og kanapeer. Et godt valg for familier - inkludert barnas kveldsmat og barnevakt.
 
Bestill nå »