Østerrike Alpene vinterens nyheter. To nye vinteren skisteder i Østerrike, Zauchensee og Serfaus.

To nye skisteder i Østerrike Alpene!

To nye vinteren skisteder i Østerrike,  Zauchensee og Serfaus. Disse er fylt av gode hoteller, velsmakende mat, hyggelige reiseledere og fantastisk skikjøring.

Alpereiser

Reis til toppmoderne - Zauchense

Zauchensee

Zauchensee ligger i hjertet av Ski amadé, Østerrikes største skiområde. Stedet arrangerer verdenscupkonkurranser og er velkjent for mange. Her er åtte heiser. Alle starter fra byen, og de fleste hotellene har ski-in/ski-out.

Les mer og bestill »

 


 

Ta en titt på en av Alpereiser nyheter i år - Serfaus

Serfaus

For deg som reiser med barn er dette et perfekt reisemål med et enormt område som er tilpasset for barn og familier. Serfaus er også for de mer erfarne skikjørerne, som digger dette skistedet.

Les mer og bestill »

  

Skianlegg Zauchensee

Skiområdet Zauchensee ligger i sentrum av sport verden av Salzburg og en del av Skiverbund Amade. Zauchensee har vert worldchampionships og VM-løpene.

Foruten snøsikkert bakker for alle ferdighetsnivåer Zauchensee, som ligger på en høyde på 1.350 m, og tilbyr svært moderne taubaner og heiser!

To nye 6-passasjer stolheiser, samt en ny stadion på målstreken av racing stien har blitt konstruert (inkludert en garasje med parkeringsplasser for 300 biler og 20 busser)!

Zauchensee er også en del av regionen Ski Amade, og dermed slik at du kan nyte en flott program inkludert 276 taubaner og 865 km preparerte løyper.

 


 

Skistedet Serfaus

Grenseløs, og svært godt preparert:

En ikke-slip base og fløyelsaktig hvit overflate ... dette oppsummerer skråningen forholdene i "Tyrol ski dimensjon" svært godt. Alt dette er gjort mulig ved en high-class omsorg program utviklet for å de 180 km med løyper i god form - kveld etter kveld. 53 høy ytelse, luksus taubaner og heiser male sammen 1200 m - 2800 m over havet og hjelpe deg å få mest mulig ut av denne vinterland.
Det er så herlig å være et barn.

Dette er absolutt tilfelle i "Tyrol ski dimensjon". Regionen har det som sannsynligvis er det beste utvalget av underholdning for barn for familier med barn i Alpene, fra «Berta Kid Paradise" i Fiss og "Kid er snø Alp" og "Murmli Park" i midten av Serfaus.
Nyheter fra "Tyrol ski dimensjon".

Det sier seg selv at det er en hel rekke nye ting å oppdage i Serfaus-Fiss-Ladis ... flyr i Fiss, snøscooter kurs for voksne, fly & Cross Park, familiepark , oppvarmet sitteplasser på Schöngamp taubanen, Alpine Station, Murmlikrippe (center murmeldyr),