Hotel Salzburger Hof, Bad Gastein, Østerrikske Alpene

Sommeruken på Hotel Salzburger Hof

Sommeruken på Hotel Salzburger Hof er høyde punktet for mange av våre gjester. Hotellet har to fine spa-avdelinger, et nytt Health & Beauty Center og herlige solterrasser med mektig utsikt over Gasteinerdalen og alpetoppene.

Hotel Salzburger Hof, Bad Gastein

Ferieparadiset Bad Gastein er den mest populære spa-byen i Alpene. Velholdte og veldrevne hoteller, god mat og mektige naturopplevelser med stort ut?uktsprogram gir en vidunderlig og minnerik sommerreise. Velger du en av våre vandringspakker, så får du en herlig vandringsuke i mektig natur.

Les mer »

  


Østerrike Alpene vinterens nyheter. To nye vinteren skisteder i Østerrike, Zauchensee og Serfaus.

To nye skisteder i Østerrike Alpene!

To nye vinteren skisteder i Østerrike,  Zauchensee og Serfaus. Disse er fylt av gode hoteller, velsmakende mat, hyggelige reiseledere og fantastisk skikjøring.

Alpereiser

Reis til toppmoderne - Zauchense

Zauchensee

Zauchensee ligger i hjertet av Ski amadé, Østerrikes største skiområde. Stedet arrangerer verdenscupkonkurranser og er velkjent for mange. Her er åtte heiser. Alle starter fra byen, og de fleste hotellene har ski-in/ski-out.

Les mer og bestill »

 


 

Ta en titt på en av Alpereiser nyheter i år - Serfaus

Serfaus

For deg som reiser med barn er dette et perfekt reisemål med et enormt område som er tilpasset for barn og familier. Serfaus er også for de mer erfarne skikjørerne, som digger dette skistedet.

Les mer og bestill »

  


Les hele saken >>