Sauze d´Oulx, Italia - Et av Alpenes største skiområder, Via LattaLigger på et solrikt platå


Sauze d´Oulx - Italia

 
Sauze d´Oulx, en av vinterens nyeste ski destinasjoner
 
Sauze d´Oulx

I et av Alpenes største skiområder, Via Latta (1350-2800 moh), også kjent som The Milky Way, har vi funnet perlen Sauze d´Oulx, som er en liten, pittoresk italiensk by med trange brosteinsgater med restauranter og herlige vinbarer. Skiområdet Via Lattea tilbyr 400 km løyper og omfatter foruten Sauze d`Oulx også skistedene Sestrière, Claviere, franske Montgenèvre, Pragelato, San Sicario og Cesana.
 

Les mer av Sauze d´Oulx og bestill nå »

 


 

Hoteller i Sauze dOulx


Albergo Assietta ***
Albergo Assietta er et populært hotell midt i sentrum. Dette familieeide hotellet har trivelige 2-, 3- og 4-sengsrom. Den hyggelige terrassen med baren tiltrekker seg mange besøkende soltilbedere. Alle gjestene får rabatt i Hotel Torres sin spa-avdeling (ca. 250 m). Gratis Wi-Fi tilgjengelig i fellesarealene

Hotel Gran Trün Sauze dOulx
Hotel Gran Tün ligger i den sjarmerende og historiske bykjernen. Rommene er enkle og har rustikk innredning, noen med skråtak. Frokosten serveres i den gamle stallen i kjelleren, der det også er kafé og vinbar. Alle gjester har rabatt i spa-avdelingen til Hotel Torres (ca. 500 m).

Hotel Holiday Debili Sauze dOulx
Holiday Debili ligger sentralt, nær Clotesheisen og shopping. Rommene er nylig blitt renovert og har fliskledde bad, tregolv og furumøbler. Restauranten serverer italienske og lokale spesialiteter og har en god vinliste.

Hotel Sauze, Sauze dOulx
Hotel Sauze er et velkjent skikjører-hotell som drives av et ungt vertskapspar med sans for service. Det ligger nær bakken og heisen. Noen av rommene har balkong med utsikt mot fjellet og dalen. Shopping og uteliv rett rundt hjørnet. Hotellets restaurant har lokale spesialiteter og lokale viner.

Hotel Relais des Alpes Sauze dOulx
Hotel Relais des Alpes ligger sentralt men samtidig stille til, nær Piazza Assietta i den gamle bydelen. Hyggelig og populær engelsk pub i underetasjen. Restauranten serverer en buffet med italienske og regionale spesialiteter. Stor vinliste med mange viner fra Piemonte.

Chalet Faure Sauze dOulx
Chalet Faure er et chalethotell i et av de eldre husene i den historiske bykjernen. Rustikt innredede rom i stein og tre. Mindre spa-avdelingen med badstue, boblebad og massasje. I den gamle stallen i kjelleren ligger vinbaren Il Lampione,

Il Capricorno Sauze dOulx
Il Capricorno er et hyggelig chalethotell som ligger midt i bakken på 1800 moh med herlig, avslappet atmosfære. Utsikten over dalen og fjelltoppene er fantastisk. Hotellet er unikt, og eierfamilien, Carezzana, har ikke spart på noe når det gjelder utsmykning og små detaljer for å skape et perfekt alpint miljø. Hotellet har bare 10 individuelt innredede rom, alle med håndlagde møbler.

Chalet Villa Daniela i Sauze dOulx
Chalet Villa Daniela, som er et av de enkleste alternativene i Sauze, har meget bra beliggenhet nær sentrum. Frokost serveres hver morgen i hotellets restaurant. Der inntar man også halvpensjons-middagene.

Granf Hotel Besson Sauze dOulx
Grand Hotel Besson er et velkjent hotell i tradisjonell italiensk alpestil som ligger nær sentrum. Det har en stor spa-avdeling (mot avgift), godt kjøkken og stor loungebar med terrasse. Rommene har utsikt mot fjellene og dalen samt gratis Wi-Fi. Hotel Besson har egen skibuss.

Maison Mati Apartments i Sauze dOulx
Maison Mati Living Apartments er et nyåpnet og nyrenovert leilighetskompleks midt i sentrum av Sauze dOulx. Maison Mati har en leilighet for 2-4 personer og et studio for 2-4 personer. Begge med fullt ustyrt kjøkken. Induksjonsplater, kjøleskap, mikroovn, satelitt-tv og gratis Wi-Fi.