Zell am See – En etterlengtet klassiker er nå tilbake! Zell am See-Kaprun, Østerrikske alper

Zell am See-Kaprun

Zell am SeeIsbre-skikjøring på 3 000 moh

Zell am See-Kaprun

I Zell am See-Kaprun kan både proffer og nybegynnere nyte herlig skikjøring. På 1980-/90-tallet var Zell am See kjent for sin høye feststemning men forbindes I dag med høy snøsikkerhet og like høy hotellstandard, f. eks. det luksuriøse Hotel Tirolerhof. I Zell am See kan du blant annet oppleve isbrekjøring på 3000 moh, og gå endelig ikke glipp av et besøk hos Schnaps-Hans på Schmittenhöhe.

Ferien regionen Zell am See-Kaprun ligger i den vakre Salzburgerland. Hjertet av regionen er de to pittoreske stedene Zell am See og Kaprun.

Zell am See er en ekte klassiker! Mest kjent for sin høye feststemning på 80- og 90-tallet men forbindes i dag mest med snøsikkerhet og herlig atmosfære. I Zell am See-Kaprun kan både proffer og nybegynnere nyte flott skikjøring. Zell am See ligger, som navnet indikerer, ved sjøen Zell og har mange hyggelige restauranter, barer og hoteller.

Skisesongen starter tidlig i Zell am See-Kaprun. Allerede i oktober kan de første skikjørerne sette utfor løypene på isbreen Kaprun. Dette er et komplett skisted som passer for både innbitte skikjørere og de som er ute etter "ompa-stemningen". Zell am See representerer en alpin livsstil, slik de lokale uttrykker det. Her er tre skiområder; Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn byr på varierte løyper for både skikjørere og snøbrettkjørere. Kitzsteinhorn er perfekt for eventyreren som ønsker høy kjørehøyde, offpist og dyp snø. Schmittenhöhe og Maiskogel passer som hånd i hanske for barnefamilier.

3 "musts" under besøket ditt i Zell am See
Schnaps-Hans – legendarisk afterskisted
Kaprun 3 203 moh – skikjøring på isbreen Kitzsteinhorn
Tauern spa – spa-anlegg med 13 forskjellige badstuer og innendørs-bassenger.

Les mer og bestill nå »

Zell am See-Kaprun


Zell am See-Kaprun, en etterlengtet klassiker er nå tilbake!

Hoteller i Zell am See


Hotel Tirolerhof ****+ - Zell am See-Kaprun
Hotel Tirolerhof er et firestjerners Superior Hotel med stille beliggenhet nær det sentrale Zell am See. Man tilbyr egen shuttleservice til heisen. Stort velværesenter med basseng, badstue og Cardio Fitness-rom med massasje og skjønnhetsbehandling (mot avgift).

Pension Alpenrose *** - Zell am See-Kaprun
Pension Alpenrose er et familieeid pensjonat. Alle rommene er røykfrie og har balkong. Etter en lang dags skikjøring kan man koble av i husets badstue. Her serveres en utvidet frokostbuffet. Halvpensjonen inntar man på en nærliggende restaurant.

Hotel Waldhof **** - Zell am See-Kaprun
Hotel der Waldhof er et luksuriøst men samtidig veldig koselig hotell som drives av familien Loferer. Her er mange fasiliteter, som badstue, solarium og boblebad. Beliggenheten like ved heisen er perfekt. I første etasje er det skirom.

Hotel Feinschmeck **** - Zell am See-Kaprun
Hotel Feinschmeck ligger meget sentalt til, midt i byen, nær både hovedgaten og heiser. Spaavdeling med badstue, dampbad og boblebad foruten massasje. Velsmakende frokostbuffet. Lunsj kan kjøpes. Om kvelden serveres fireretters middag.

Den naturskjønne dalen Zell am See er et kurstedet siden 1961 og ligger på bunnen av Schmitten. Zell am See kombinerer fordelene ved en liten by med flere feriehus høydepunkter som Zeller See og fascinerende skisteder. Kaprun ligger ved foten av den berømte Kitzsteinhorn fjellet. På den 3000 meter høye breen kan du utføre vinteridrett fra oktober i hele mai.

Hotel Alpine Resort **** - Zell am See-Kaprun
Hotel Alpine Resort ligger like ved bakke og heis. Spaavdeling med basseng, boblebad og badstue/dampbad, Skirom med støvlevarmere. Frokost og middag i hotellets egen restaurant.

Hotel der Schmittenhof **** - Zell am See-Kaprun
Hotel der Schmittenhof ved foten av Schmittenhöhe er familiedrevet. Liten spaavdeling med badstue, tyrkisk urtebad, solarium og boblebad, foruten massasjetilbud. Restauranten serverer alt fra internasjonale til regionale spesialiteter og har et bredt utvalg av lokale viner. Sunn og rikelig frokostbuffet med kortreiste råvarer.

Hotel Lebzelter *** - Zell am See-Kaprun
Hotel Lebzelter er et familieeid hotell som ligger midt i sentrum. Liten spaavdeling med badstue og dampbad, stort frokostrom med frokostbuffet og fireretters middag. Huset har også en à la carte-restaurant. Afterski i ”Sportstüberl”

Hotel Traube *** - Zell am See-Kaprun
Hotel Traube ligger i det sentrale Zell am See, nær restauranter og butikker. Badstue og hvilerom, samt restaurant der det serveres en stor frokostbuffet og treretters middagsmeny med salatbuffet.

Kulinariske høydepunktet er utvilsomt den alltid populære ost festival: Fra 12 til 18 september, vil besøkende i Kaprun kunne smake det beste av regionens oster, samt å delta ost seminarer. Lekkerbiskener i denne sjette utgaven av festivalen også inkluderer vin, øl og brød.