Bestill din skiferie i Østerrike for vinter sesongen

Østerrike Østerrikske flagg

Bestill din skiferie i Østerrike. Med over hundre års erfaring med denne type turisme finner du alt du trenger for en perfekt skiferie.

Bestill din skiferie i Østerrike

Østerrike er virkelig skilopers paradis

 Østerrikeskikjøring i verdensklasse og pulserende natteliv

Østerrike har alt du kan ønske og behøve for skireisen din: Løyper det svinger av, fantastisk offpist-kjøring, brede og lange carvingbakker, storslått utsikt og Alpenes beste afterski.

Det er ikke til å undres over at det snøsikre Østerrike er blitt nordmenns førstevalg blant skiområder. Med over 100 års erfaring med skiturisme og sitt store tilbud av gode skisteder og moderne, velutviklede heissystemer, sjarmerer Østerrike alle skifrelste. Uansett om du er er nybegynner, er en del av familie med barn eller er riktig erfaren skikjører, så vil du finne bakker som passer for deg.

Østerrike byr også på mye mer enn bare skikjøring. Her kan du stresse ned og nyte livet på velgjørende spa- og kursteder, kose deg på hyggelige restauranter, eller la det stå til utover natten, for her er stemningen på barer og klubber høy natt og dag.

Og har du én gang opplevd vinterlivet i Østerrike, så er sannsynligheten stor for at du kommer tilbake hit på skiferie. Den klassiske østerrikske gemyttligheten, den fantastiske skikjøringen, den gode maten og afterskien er bare noen av ingrediensene som gir deg den ultimate skiferien. Velg hvilket skisted som skal bli ditt vinterparadis og bestill turen til Østerrike.