Nå er det på tide å bestille vinterens skireise til Alpene!

Bestil din vinterens reise til Alpene nu!

STS Alpereiser

Etter en vidunderlig sommer med mye sol og bading er det naturlig at vi lengter litt ekstra etter vinter og skikjøring. Så STS Alpereiser har satt sammen noen fine tilbud til deg, dine venner og din familie.

Opplev Alpenes mest populære skisted, Bad Gastein, med suveren skikjøring med helt opptil 1500 meter høydeforskjell, varme kilder og spa som lokker besøkende fra hele verden.

St Anton - Alpereiser

Årets katalog er her!

Bli inspirert av våre herlige skisteder i årets katalog. Bestill den hjemsendt eller
les online!

 

Bestil Vinterens Alpereise nå »

 Nydelig og alle populære Gastein - Alpenes mest kjente skisted!

Utrolig ski med lange løyper, sørget snøsikkert og montering afterski.Forferdelig Gastein er norsk øverste mest elsket sted i Alpene, og dermed har det vært i lang tid. I hjertet av Bad Gastein er vår sedvanlige stjerners hotell Salzburger Hof, der næring og losji standarden er i desidert topp foreningen. Nøyaktig samt de ski synes å være.

Nydelig og alle populære Gastein skinner med sin fantastiske strukturer på lederen av dalen, under snøkledde fjelltopper. Dette er Østerrikes mest fortryllende og mest utbredte skianlegg i Alpene. Lift rammeverk kjører et sted rundt 1.000 og 2.700 m og fem alpinområder og tilbyr testing ski i topp evaluering, avhengig av hva skikjørernivå bli funnet.

Før vinteren setter opp en annen offpisttur fra det høyeste punktet på Kaserebenheisen og ned til Angertal. Betinget av klimaforhold besøket vil tilby både kjølig spor og riktig dypsnøkjøring. Vil absolutt noe for skiløpere som liker å leke i snøen!

Gjør et annet diagram fra ski! I dag kan du via nettet verve drop tallness målere, antall trail miles og hva antall løft du har gått med midt i uken i Bad Gastein. Du kan også posere som en levedyktig rival selv med forskjellige skiløpere og ta del i ulike rivalr


Bestil din Januarkupp reise til Alpene nu!