Hotel L´Igloo i Morzine med Alpe Inclusive® - pris fra 8.695 kr Inkludert i prisen: fly, overnatting, halvpensjon og heiskort

Morzine – en skiferie du sent vil glemme!

Hotel LIgloo

Hotel LIgloo er et godt likt hotell ved innkjøringen til Morzine. Ca. 300 m til Pleney-heisen. 50 senger, alle rom, noen med balkong, har bad eller dusj/wc, hårtørker, tv og safe. Liten badstue og treningsrom. Utvidet frokost; som kan inntas i frokostsalen eller på rommet. Wi-Fi (mot avgift).

Fakta om Hotel LIgloo
Offisiell kategori - 3 stjerner
Avstand til heis - 300 m
Avstand til sentrum - 75 m
Avstand til skibuss - 100 m
Wi-Fi - Ja
Alpe Inclusive® - Ja

Morzine med 197 heiser, 283 nedfarter og 650 km løyper gir den franske alpebyen Morzine deg en uforglemmelig skiferie. Den hyggelige og gjestfrie Morzine ligger i en dal som er omgitt av mektige og snørike fjell. En optimal skiby å reise til for venner og par som søker en genuin alpeby med god skikjøring. Om det er snowboard, slalåmski eller langrennski du foretrekker, så har Morzine de aller beste forutsetniger for å gi deg supert utbytte.

Ski i Morzine

Morzine – Bestill Alpe Inclusive® med avreise 11/1 og del i dobbeltrom på Hotell L´Igloo!

Les mer om Morzine og bestill her »Morzine er en del av det enorme Port du Soleil-skiområdet og gir deg muligheten til å utforske en mengde løyper og nedfarter. Her er brede carvingbakker som passer barnefamilier men også løyper for deg som vil ha større utfordringer. Og i bakkene rundt Morzine har man dessuten anlagt spesielle områder for snowboardkjørere.