Val Thorens Apartment i franske Alpene. med Ski Inclusive® - pris fra 4.995 kr Inkludert i prisen: fly, overnatting og heiskort.

Val Thorens – Skikjøring i verdensklasse!

Hotel Val Thorens Apartment

Val Thorens Apartment tilbyr både studios og leiligheter av forskjellig størrelse i hjertet av Val Thorens. God beliggenhet, nær heisen, dagligvarebutikker og restauranter. Leilighetene er privateide og individuelt utstyrt, alle i god stand med toalett, dusj og kjøkken. Noen av husene har også Wi-Fi i leilighetene. Sengetøy og håndklær samt rengjøring ved avreise er inkludert i våre priser.

Fakta om Val Thorens Apartment hotellet

 

Val Thorens i Tarentaisedalen ligger på 2.300 meters høyde over havet og er dermed Europas høyest beliggende skisted. Val Thorens er vakkert omkranset av seks isbreer, og du kan kjøre ski helt fra 3.230 moh. Selvsagt er snøkvaliteten god, uansett når du velger å dra hit.

Ski i Val Thorens

Val Thorens – Bestill Ski Inclusive med avreise 25/1 med plass i studio på Apartements!

Les mer om Val Thorens og bestill her »Val Thorens er en del av heissystemet Les Trois Valleés (de tre dalene) med eksklusive Courchevel, engelskmennenes favoritt, Meribel, som ligger midt i de tre dalene og Les Menuires, som ble bygget på 70-tallet i tradisjonell fransk betongstil. Her ligger også St Martin de Belleville, som du ikke bør gå glipp av i løpet av uken. Kjør ski hele veien ned til den vakre byen og nyt en god lunsj i solen på en av de koselige restaurantene.