Hotel Le Chamonix m. Alpe Inclusive® - pris fra 7.395 kr Inkludert i prisen: fly, overnatting, halvpensjon og heiskort

Chamonix – Europas beste skikjøring!

Hotel Le Chamonix

Hotel Le Chamonix er et lite, velholdt skikjørerhotell sentralt og nær Brasserie L´M og shoppinggaten. Gangavstand til Brévent-heisen og skibussene som bringer deg til de øvrige skisystemene. Hotellet har 42 senger, og alle rommene, noen med balkong, har bad eller dusj/wc, tv og gratis Wi-Fi. Her er også en typisk fransk bar-café, velegnet for en café au lait eller en aperitif.

Fakta om Hotel Le Chamonix

 

Chamonix, snøsikkert, fenomenal skikjøring og rå offpist. Den komplette skiferien får du I Chamonix, og det er ikke for ingenting at tusenvis av skibums drar hit for å oppleve sitt livs optimale skikjøring. Her tilbys alle og enhver Europas beste skikjøring, både onpist og offpist. Skikjøringen i Chamonix er ganske enkelt legendarisk..

Ski i Chamoxix

Chamonix – skikjøring når den er på sitt beste i Frankrike!

Les mer og bestill her »Chamonix - Ved foten av det mektige Mont Blanc med sine svimlende 4.810 meter over havet ligger Chamonix, et skiparadis mettet av alpemystikk og uforglemmelige skiopplevelser. Hit reiser folk fra hele verden for den berømte puddersnøen, de innbydende løypene og den makeløse offpisten. Dessuten er denne internasjonale, franske alpebyen et partysted av de sjeldne, smekkfull av koselige restauranter, cafeer og barer.